en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig'


UNDERBART!

Hej på er! Vi runt tolv körde markus ut mig till stallet. Fixade lite i stallet innan jag gick upp för att hämta bella i hagen. Tog in henne och borstade osånt, sedan gick jag upp till paddocken.. efter mycket om och men så fick det bli det istället för skogen. Tränade lite från marken, lite kondition och små hinder & bommar. men om ni kollar första bilden där bella hoppar är typ maxad höjd för henne efter som hon har ett medfött problem i bakbenen. Men hon skötte sig och i slutet så hoppade jag upp lite på henne, bara för att. Efter träningspasset så fick hon lite mat och vatten. Sköljde även av henne och tvättade benen på henne, lite små pyssel med andra ord.
När jag va klar med bella och allt så dampade jag lite med ida & nova, hoppade lite hinder & tog lite kort, efter ett tag så kom markus och hämtade mig då vi åkte för att köpa pizza som sedan satt gött i magen efter en heldag i stallet! det stavas: UNDERBART!  Och nu sitter jag här och ska snart göra mig iordning för att träffa jasmine och ida. Kram!

bildbomb från dagen..

lite mer av denna grymma tjej, min nya drog..


♥♥ det kanske är mening, att falla isär för att bli hel igen ♥♥


love bertilsson ♥

Dagen har spenderats med love, underbart. Vi gick hem enda från ludde.. bilden på han tog jag när han fjantade sig och skulle "återvända".. störd. Men aja, vi har mest legat i sängen och rett ut allt skit som jag skapade igår. Efter regn (tårar) kommer solsken (glädje). Vi hade lite allmänt damp eftersom vi båda har eeeeextremt dålig humor så låg vi mest och asgarvade.. älskar dig love! ♥

orientering.. med cykel?

HAHA på den. Inget jag rekomenderar. Kan gott och väl säga att idag lägger jag mig till sängs med träningsvärk i både armar och ben. Cyklade till VO orienterade med cykel ( ingen bra idé ), cyklade till Ellenkey osen till ludde och sedan gick jag hem. kyss på den.

bilder från igår kväll:

Igår efter ridlektionen så gick jag och mirris ner till shettisarna och myste lite! ♥♥

-

Efter allt vi sa, slutade det med tårar. och då tänker jag,
Jag vill aldrig mer se dig såras. jag förstår att du,
Inte klarar av min tystnad, men du som jag, måste lära dig och lyssna.
För jag säger vad jag tycker och tänker så lyssna nu vännen
Jag älskar dig vill inte höra dig snyfta I täcket.
(Men) orden du säger tårar ramlar när jag hör dom,
Du är samma ängel och vacker I mina ögon.
Har du tänkt som jag att livet är som vackrast
När vi inte bråkar. din kyss får hela tiden och stanna.
Och jag älskar dig, älskar oss två.
Jag blev kär I det vi har, du är min ängel från det blå.
Du är min ängel från det blå.
(Du är min ängel från det blå)

Efter allt vi gjort, gick vi skilda vägar, och
Trots att du är den jag vill ha nära.
Och nu tänker jag, på den känslan som föddes
Den dagen den gången, som våra läppar möttes.
Men av olika skäl står jag nu här, jag har frågat mig när
Skrattet förvandlades till tårar. men jag får inget svar
Har bara minnen kvar
Du vandrar runt I mina tankar denna kalla vinterdag.
Har du tänkt som jag att livet var som vackrast
När vi vandrade längs vattnet och vi var tillsammans.
För jag älskar dig, älskar och kom ihåg,
Att jag blev kär I det vi hade du var min ängel från det blå.
Du var min ängel från det blå.


-


tagga cykel tur till jennifer nurå..

nu ska jag bege mig ut i pissvädret och cykla ända till jennifer, tror även bella är där då också? men vi hörs!summer inspo!


annica = otrogen

Bild på annica och hennes pojkvän på utsidan..

Såhär skriver hennes kille Fredrik:
"Jag och Annica kom överens om att inget skulle hända och att jag alltid fanns i hennes tankar, fick även ett brev av henne som hon skrev timmen innan jag körde ut henne till flyget där de stod bla att hon aldrig skulle göra någonting som förstör de hon och jag har tsm.


Vi har varit tsm sedan hon va 14 & jag 16, förlåvad sedan fyra år tbx och nyligen köpt lgh tsm vi har hund som hon hela tiden pratar om som heter Dimma och är en jackrussel. Eftersom vi varit tsm så länge så vill jag att hon ska få göra det som hon alltid velat göra och som en i mina ögon en bra sambo så lät ja henne motvilligt åka iväg vilket jag ångrar nu och man tror att man känner en person men den personen ni alla ser i bb huset är inte den rätta annica hon är mkt roligar spraligare och mkt mer trogen.

Jag älskar henne så de gör ont och ja sårades redan när dom började sova tsm och sedan har min besvikelse över detta bara eskalerat och nu är de riktigt tungt. Tror inte att folk förstår  för de e inte bara de man ser som man såras av utan folk på chattar och fb sidor mailar o skriver och någon okänd har även ringt och bara skrattat i luren åt mig och de. Gör de hela ännu värre och de va för den anledningen som hon sa singel, just för att folk inte skulle ta kontakt med mig.


Men jag hoppas att hon har sån ångest att de inte händer mer för ja kan förlåta mkt men inte hur mkt somhällst folk tycker att ja ska glömma henne redan men de är ja inte redo att göra för min kärlek till henne är för stor för de."

"Jag vill bara säga att jag har alrig haft intensionen att få folk att hata henne sör de gör inte jag. Jag vill e bara att folk skulle vet så dom slutar skriva till mig, de tog er 2 dagar för folk att lista utatt hon hade kille sedan harde bara fortsatt.

Jag älskarhenne och vill att alla andra ska se förbi de hon gjort emot mig för innerst inne så är hon en toppen tjej, roligoch sprallig. Men så klart e ja besvikenför ja trodde på henne när hon skrev att. Hon inte skulle göra något som förstörde vår relation, men som sagt hon är bäst innerst inne se de ni med.Detta trodde jag absolut inte om lilla söta annica?


I´d like to be everthing you want

Ska strax börja med läxan, FÅRSE om jag åker ut till stallet och tränar bella & trollet.. isf, så slänger jag säkert in ett till inlägg innan jag åker eller en bildbomb när jag kommer hem! höres ♥♥

*tårögd*


älskling..

du är bäst, saknar och älskar dig! Utan dig ingen mig. Du är min andra hälft.