annica = otrogen

Bild på annica och hennes pojkvän på utsidan..

Såhär skriver hennes kille Fredrik:
"Jag och Annica kom överens om att inget skulle hända och att jag alltid fanns i hennes tankar, fick även ett brev av henne som hon skrev timmen innan jag körde ut henne till flyget där de stod bla att hon aldrig skulle göra någonting som förstör de hon och jag har tsm.


Vi har varit tsm sedan hon va 14 & jag 16, förlåvad sedan fyra år tbx och nyligen köpt lgh tsm vi har hund som hon hela tiden pratar om som heter Dimma och är en jackrussel. Eftersom vi varit tsm så länge så vill jag att hon ska få göra det som hon alltid velat göra och som en i mina ögon en bra sambo så lät ja henne motvilligt åka iväg vilket jag ångrar nu och man tror att man känner en person men den personen ni alla ser i bb huset är inte den rätta annica hon är mkt roligar spraligare och mkt mer trogen.

Jag älskar henne så de gör ont och ja sårades redan när dom började sova tsm och sedan har min besvikelse över detta bara eskalerat och nu är de riktigt tungt. Tror inte att folk förstår  för de e inte bara de man ser som man såras av utan folk på chattar och fb sidor mailar o skriver och någon okänd har även ringt och bara skrattat i luren åt mig och de. Gör de hela ännu värre och de va för den anledningen som hon sa singel, just för att folk inte skulle ta kontakt med mig.


Men jag hoppas att hon har sån ångest att de inte händer mer för ja kan förlåta mkt men inte hur mkt somhällst folk tycker att ja ska glömma henne redan men de är ja inte redo att göra för min kärlek till henne är för stor för de."

"Jag vill bara säga att jag har alrig haft intensionen att få folk att hata henne sör de gör inte jag. Jag vill e bara att folk skulle vet så dom slutar skriva till mig, de tog er 2 dagar för folk att lista utatt hon hade kille sedan harde bara fortsatt.

Jag älskarhenne och vill att alla andra ska se förbi de hon gjort emot mig för innerst inne så är hon en toppen tjej, roligoch sprallig. Men så klart e ja besvikenför ja trodde på henne när hon skrev att. Hon inte skulle göra något som förstörde vår relation, men som sagt hon är bäst innerst inne se de ni med.Detta trodde jag absolut inte om lilla söta annica?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback