GE HIT DOM?!?!?! fett-fett-fett snygga.


mina grymma vänner, my och philippa.

ska börja spara pengar till dessa två "saker", kan ni gissa?

 
Den första som gissar rätt får en länkning.

lite nytt: grymma-coola-balla-snygga skor och lite gottgott!


in tha school, hel ok faktiskt!


va nere i stallet en sväng med Miranda och Jenny, fy vad jag saknat henne.. bella!

 
Va nere hos min lilla pingla! Saknat henne men aldrig kännt ork till att åka ut nu när skolan börjat.. men ska försöka få mer tid med henne, för det behöver både hon och jag för att överleva! Nu ska jag duscha och sova, hare!

det roliga börjar inte förens i mitten, haha dör..

 

hej på er, vet att jag suger.. men det gör även min design..

blir på så inte-blogg-humör när bloggen är ful. Igår va jag med Nadia, Zanna och Ida, vi va i stadsparken på mejeriet, hemmakväll, och sen kollade vi fotboll, riktigt skön dag med ett par underbara brudar! Idag har jag bara varit i skolan, fram tills fyra då jag gick hem. Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt men hör väll av mig senare! puss.
 
 

Lite bilder från skoldagen:


ska ta tag i det så fort jag fått en bättre design!

skolan idag gick bra, jobbat som ja ska men en aning segt! idag har jag bara tagit det lungt... vart på stan som igår, chillat vid tven och nu på kvällen tog jag emma, alva och hunden i promenix till coop, nu ska jag kolla hollywood fruar och äta gottgott!
 
 
bild från skolan.


ingen ork alls till att bloggaaa

drog t med en mobil bloggen då jag va i skolan, fett ointressant men ändå.. haha. Idag har jag bara vart allmänt seg, skolan gick bra dock har jag tappat bort mig nyckel till skåpet.. redan, gg! Efter skolan som slutade vid fyra drog ja hem.. kommer inte ens ihåg vad jag gjorde då? men cyklade ner till stan och köpte lite nytt för fyrahundra.. men det va typ tröst shopping och ångrade mig när jag kom hem så ska lämna tillbaka skiten! Hittat en snygg höst/vinter jacka som jag ska köpa för dom pengarna ist!! Så åker nog till Vimmerby i helgen, får se om jag lyckas få med mig Love eller nån annan! Träffade thilda och kevin en stund på stan, och fysatan va söta dom är tillsammans.. sjukt hur gulliga!!! IIIIAAAFFFFF, nu ska jag duscha och sova, puussss!!
 

atm - kemilektion


lite snabbt om dagen:

mötte my emma och ida, drog till corner och sedan stadsparken, lagom där och på väg hem så började det ösregna.. kommer hem iskall och trött 10min senare kommer love, vi kryper ner i sängen med tända ljus, pratar och vilar. Senare kom My, ida och Emma då vi spelade kort oså! Va nyss ute på promenad med diezel, har duschat och ska nu sova!!

"dagens" - eller bara random pics.


några av alla hundratals söta bilder tillsammans!