om igår:

efter skolan mötte jag upp Love, vi drog ner till stan för att handla julklappar, sen fikade vi lite på donken innan Markus körde hem oss. Väl hemma lekte vi med
min söta hamster, haha, åt godis, myste och tog lite bilder. Sen kom hans pappa och hämtade honom... ett tag efter gick jag ner till stan för att träffa Nadia och Ebba. Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa love. Men vi hörs!


Jävla sötnos


<3


tjenaaa


Seg dag

Stressigmorgon=dålig dag, i panik och stress han jag endast dra på mig mjukisar och närmsta tröja, sätta upp håret och springa för att hinna med skjussen! Ellenkeygalan.. haha, hade helt glömt bort att den va idag, man ska då "klä upp" sig lite... oups!! Aja! Kom nyss hem, köpt ett pannband och en jacka, vanlig svart, men måste verkligen ha någon! Nu ska jag snart följa med och handla i affären med mamma och Markus, sen bara ta det lungt! Puss.


aj vilken dålig update

sitter just nu hemma hos pappa, vid min data, en evighet sedan jag bloggade från något annat en min iPhone. iaf, i helgen har jag sovit hos min finaste, myst, haft snökring ;) osv. Idag har jag varit i stallet, pappa följde med och tog lite bilder, dock va det så sjuuukt kallt så vart bara stressiga bilder, alltså inga bra. Men bilder som bilder! Snart ska även jag och love ta lite vinterbilder, får hoppas på bra resultat!! Spenderat min kväll hos pappa, vi har kollat filmen "modig" och så har vi käkat pizza. Ska snart hem till mammi. Hela dagen idag har älskligen varit på DM, så antar att jag ringer han så fort som möjligt! Aja, puss!
 

världens bästa frukt <3


Nytt från stockholm:


Tar en skrittur med min bebis <3


på väg mot Stockholm!!