övernattning på loves sommarstuga!

FÖRLÅT FÖR ÄCKLIGT DÅLIG UPPDATERING! igår på förmiddagen åkte jag till Love, det blev ett par timmars stack då vi redde ut allt och det löste sig, sjuktligt skönt. När vi hade lös det så vart allt som vanligt igen, om inte bättre! Vi myste och dampade lite i sängen och sedan gick vi ner till vattnet och fikade. Runt sju drog Jag, Love, Noa och Cattis till deras sommar stuga där Även deras farmor och farfar va och deras kusin. Vi sov där och hade det väldigt kul och mysigt, idag när vi vaknade så gick vi upp och åt frukost och sedan va vi nere och tog upp näten, spelade kort och hade det bra. Nu kom jag nyss hem och ska kolla film och käka tillsammans med min muppmamma och markuuus.. HAREBRA! btw, min mobil dog igår så hann inte ta några bilder förut på denna söta nalle som love gav mig, söööötiis!!..
 
 

saknar er.

 

inget att säga.

 
Va i vimmerby igår och va med folk, inte så värst kul. Idag har jag bara suttit hemma, allt är upp och ner. 

åter kommer när jag lyckats fixa lagget nedanför?!

får inte bort alla spaminläggen?!
 

sol och bad med la familia

 
Pappa, annika, emma och titus skulle ivä och bada så jag hängde med eftersom jag ändå inte hade något att göra liksom! Vi va först vid sandviken då vi solade och bade sen drog vi till några random klippor. När vi hade vart där någon timma drog vi och köpte med mat från corner som vi åt hemma, för ett tag sedan körde pappa hem mig och nu sitter jag här och ruttnar vid datan.. och har spykbryt.. jäääävla internet fucking laggar så musiken hackar.. asokngodnhoirnh.. fan, klarar inte av sånt. hejdå.
 

säger godnatt med en överfin bild på Miranda och Pam från idag.

 
 

Jag och Nova - 26 juli

 

en perfekt kväll med den perfekta grabben!


1,2. Jag och love. 3. Agaton och Love 4. mat 5.Noa 6. Love
 
Kom precis hem från Love då vi badad, städat, ätit, myst, fikat osv. Noa & agaton hjälpte även till att städa nere vid bryggan. När vi hade städat klart åkte Aga och Noa iväg då jag och Love fikade lite ute hos de uuuunnnddeerrbbaara myggen.. fyfan vad jag hatar dom. usch! Men iaf, vi käkade glass och kladdkaka på altanen och snackade om allt möjligt. När klockan närmade sig elva så började vi fixa osen körde han hem mig med moppen, fem helt perfekta timmar tillsammans med den bästa!
 
 

en varm härligt dag i stallet!

 
Cyklade till stallet runt tolv, vi fixade hästarna och sedan skrittade vi hela vägen till fältet där vi skulle fota. Det vart en hel del bra bilder! Efter vi fottat så red vi på fältet, nova va frammåt och arbetade faktiskt fint också! Hon fick ett litet spratt och drog iväg i galopp då jag lät henne springa. Barbacka på en äng, med en underbar vän bredvid i full galopp. hur härligt liksom?! Vi red henne efter ett tag då vi gav dom mat och shamponerade dom. Släppte ut en trött och nöjd nova i hagen, och det känns verkligen att hon uppskattar det jag gör, att hon får komma ut bli ompysslad och riden.. liksom fuck age im young! Bilderna kommer senare! Aja, nu ska jag käka och sedan kör marcus ut mig till Love, great!
 
 
 

fyra bilder från förrförra året, då jag va fotointresserad.

Tagna och redigerade av mig.
 

Ny design, nu behövs bara lite nya bilder!

Suttit i över en timma nu och pillat med designen, blir heeelt matt av det.. sitta och stirra på massa koder och skit, men nu fick jag till det! Blev rätt nöjd, jag vet att jag säger det varje gång, men aja.. haha. Behöver nya bilder, och det fixas redan imorgon! För i morgon förmiddag så cyklar jag och Mirris ut till stallet och rider bort till ängen för att ta bilder med Nova & Pam. Hoppas att det blir lyckade! Och efter stallet ska jag åka ut till Älsklingen och spendera kvällen & de resterade timmarna på dagen med han sedan kör han hem mig på moppen. Nu sitter jag bara och kollar bloggar, bloggar, lyssnar musik, smsar och facebookar.
 
I brist på bilder så bjuder jag på en bild på mig och Pam från förra sommaren..
 

två timmar med Nova!

 
Tog in henne, rycktade, gav vatten, tränsade, red (skritt jobbade henne i paddocken, 20min), tog in henne,gav mat och vatten, rycktade, svabbade, promis, betade, sköljde av, myste och sedan släppte ut henne och åkte hem!
 

mer bilder från idag!

 
 
Spenderade kvällen tillsammans med Love, Noa och Thilda. Vi va på brevik och körde basket och lite, sen när det blivit svart ute så gick vi upp till skogen bakom polisstationen och gick där osv. Men ska sova strax, Godnatt!
 

Måndag 23 juli - en dag med dom bästa!

 
 Love kom hit och vi gick och mötte upp thilda och sedan upp till coop och köpte massa gott, efter ett tag kom Noa då Love drog hem för han skulle äta&träna. Bilderna i förra inlägget tog vi för bara några minuter sedan!
 

jag noa och thilda hade lite kul med min Iphone nyss..