det man inte gett upp har man inte förlorat


grym grabb


f3tt grymt!

Häng med Josse, Elin & Zanna igår och idag. Haft det sjuktkul! Kollat skräckfilm, subway, sjungit&skrikit, käkat massa gott, dansar sönder, anden i glaset, spökhistorier, film, damp.. vi har vart i gång hela tiden och hittat på saker. Älskar er brudZ!!
 

mer än vad ord kan förklara

 
min bästavän, min älskade pojkvän, mitt allt. 
 
Du är så perfekt älskling, att jag klarat mig utan dig innan vi träffats ser jag nu som omöjligt. Varje dag får jag på nytt försäkra mig om att det är sant, att du är min. Att vakna i din trygga famn eller till ett gulligt morgonsms är hur underbart som helst. Jag svär på allt jag är att jag aldrig vart såhär lycklig som jag är nu, du får mig till den lyckligaste tjejen på hela jordklotet. Du är allt jag kan önska mig, om inte mer. Jag känner mig så trygg, så säker. Litar på dig mer än vad jag gör på någon annan, du är min allra bästavän. De stunderna är fantasiska, då du kollar mig djupt in i ögonen och påminner mig om hur mycket du älskar mig. Läste en gången en text där det stod " the best realetionship is when you can act like bestfriens and lovers" och så är det verkligen. Vi kan ligga och brottas på gräsmattan, ha hur kul som helst och skratta som bara den. Åh, du är så otroligt bra! Saknar dig ständigt, redan sekunden efter vi sagt hejdå saknar jag dig. Ingen kommer någonsin kunna ta din plats älskling, du är the only one för mig. 

natthumor

 
Snackade nyss med Jenny på viber, skapligt natthumor.. jag dog boktavligen..
 
Bella: Jenny kom nu vi ska spela playstation!
Jenny: Nej, det kostar ju pengar..
Bella: Va? nej det gör det ju inte?
Jenny: jo?... paystation HAHAHAHAHAHAHA

hemma igen!

Hej på er! Hemma nu efter fyra dagar i skåne, tre? äsch.. har ingen koll. Vi har firat lite midsommar oså, ganska seg och tråkig helg, men lite skönt att komma bort lite. Helt slut nu efter bilresan men här får ni lite bilder iaf..
 

hejdå viken och hej skåne!

Runt elva imorse mötte jag upp Love, vi tog en promenad med Diezel och sedan hem till mig. Vi skrattade,dampade, myste, pratade och bara tog det lungt. Sa nyss hejdå till han då hans mamma kom och hämtade honom.. och nu ses vi inte på fyra långa dagar då jag åker iväg till skåne idag.. Firar min födelsedag och midsommar där. Ska bli skönt att komma iväg på ett sätt, men kommer sakna love såklart och mamma.. haha.. dock bara fyra dagar, men aja!  Fyller ju år i morgon, FEEEMTTOOONNN.. uuuuhhh stor tjej! Vet inte om jag kommer ha möjligthet att blogga i Skåne med får hoppas på det! Ni får ha det så bra så hör jag av mig så snart som möjligt! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

godnatt! #bild från idag

 
 
 
 
 

she´s the one and only

 
Haft tre sjukt underbara timmar spenderandes med mitt lilla troll då vi har badat & plaskat en hel del. 

#långvik #sola #bada #mysa #sl

Drar ner till Långvik med Jenny & Miranda om prick en timma! Blir att bada med hästarna, fika, busa, träna, mysa, sola. Åh nu är det sommar och det känns ända ut i fingertopparna! Saknar Bella något sjukt så även denna dag kommer blir hur jävla lyckad som helst! Massa bilder kommer sedan! Puss.
 
 
 

LISEBERG 2012

 
Haft det så sjukt underbart bra, tack alla fina och galna vänner som har gjort denna dagen till oförglömlig! Vi sprang från karusell till karusell, skrek bort våra röser, hälsade på Shirin & Barry (från ponnyakuten), käkade burgerking, trotsade våra gränser och gick en runda i spökhuset, spamade lisebergsbanan då vi sjöng som idioter, skämde ut oss, garvanfall här och där, glasskäk... en helt jävla perfekt dag! Har igentligen massvis mer att säga om dagen.. vi åkte där ifrån vid åtta, ganska tidigt, tyvärr. I bussen hade vi damp, käka godis och kollade film. När bussen äntligen stannade i västervik så cyklade jag och Alva hem.. i shorts.. halv två på natten.. gg! När jag vaknade i morse hade jag ingen röst kvar, men nu börjar det lätta upp!
 
 
 
 

kommer ni ihåg?
Snubblar på orden och låter ganska kasst. Pappa som spelar och jag sjunger. Gammal!Härlig dag med brudarna!


Vi drog till lysingsbadet med lite fika, Elin och Zanna körde nakendopp.. lagom knäppa! Efter ett tag cyklade vi hem till Elin och satt på hennes altan och snackar om alltochingenting.  Runt fyra drog jag mig hemmåt då jag även svängde förbi hemmakväll för att köpa powerkings tills imorgon.. tagga!

svar på frågestunden

HAHA! lagom trött & sur.. japp!

måndag 18 juni

Godmorgon! Har precis käkat frukost och ska nu cykla iväg till Sara där även Zanna & Elin är. Vi drar till högöhallen och köper med oss fika för att sedan dra oss vidare till korpa för att sola, bada och bara ha det jäkligt bra! Hör av mig senare!

Två bilder sedan jag, Fanny & Sara gjorde nått liknande.