njaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


HAHA! har man cam så har man..


Loreen - Euphoria #gudomlig


KAN BARA INTE LÅT BLI! - dags för lite förändringar


fett mysig kväll med bästa umgänget!


en bild från dagens ridpass på Alex


sveriges stolthet, underbart Loreen!


ibland alltså.. uuuäääk.6 randombilder från idag:


Två bilder från idag på snyggalex!

Tagna med iphonen genom insta.
Idag så va jag i stallet helt själv, på ett sätt jävligt skönt och på ett sätt rätt segt. Men kom dit och fixade maten, behövde inte mocka eftersom att dom börjar stå ute under nätterna nu. Tog in han och piffa till han innan ridningen. Red i en timma, dock skrittade jag fram och av i en kvart, så en halvtimmas aktivt arbete med skittpauser. Körde ganska mycket galopp idag, öka långsidorna samla på kortsidorna, lägga volter, hoppa små hinder, galopp ombyte.. ganska mycket galopp idag alltså. Han va lite stelare och segare idag än vanligt med efter vi skuttat över krysset va han pigg.. haha!
Känns så himla bra att ha en häst jag kan rida, en stor och fin häst, som det går frammåt med, som det klickat med.. får mer och mer tillit hos han för varje gång jag är hos han. kärlek på hästen!

#2012 #gina tricot #shorts #nice #summer #stile


SÅ JÄVLA GRYMMA! #dancers #dancing awsome!


väkommen milo ♥


# Sir Alex "prinsen" # missat två dagar igen btw..♥


Jag SUUUUUUUUUUUUUUUUGER på att hålla bloggen igång, men tack för att ni står ut! I torsdags följde pappa med till stallet, han tyckte alex va superfin och att stallet va hur mysigt som helst! Red Alex på banan i kanske 40minuter. Svabbade av honom, och ställade in han i boxen. Igår (fredags) så vart det lite stressigt i stallet då jag inte hann rida. Va med love direkt efter skolan, hur kul som helst! Samtigt som han åkte hem åkte jag till stallet.. han skulle följt med men han skulle på A-lags match. Istället för att rida alex så gick jag lite med han i dom avstängda hagarna, rycktade han, gav han mat och sedan släppte ut han.

#brudar #målserum #minnen