minnen..


hockeymatch


Mys fredag med min ögonsten <3

Myst, käkat got middag, kollat film, varit på vinden och kollat gamla saker, haft det sjukt kul.. finns ingen som gör mig så lycklig som du! Puss!


-


Fräschat till mig lite och hoppas på att kunna gå till skolan imorgon.

Efter att ha slappt inne framför tven, sovit och bara varit lat och vilat pga av illamåendet.. blivit bättre och bättre framåt kvällen, cyklade upp till icamaxi, flåsar som en halvdöd gris.. pinsamt vilken dåligt kondition jag har, iaf.. köpte ett "fodation", nog den bästa jag haft iaf när jag testade den nyss, täckande, lätt och smälte in. Nyss, tog jag en uppfräschande dusch, hårinpackning & rakade benen, ansiktsmask osv. Aja. Blablabla, godnatt!!


sjukling!


Om igår

Studiedag, dock gick jag upp ganska tidigt ändån, vid halv tolv va jag inne i stan då jag mötte upp Love och Noa, dom käkade på corner (skulle också käka men mådde illa) och sedan följde jag dom till praon innan jag åkte hem igen. Väl hemma lagade jag mat som jag slutligen fick i mig, vilade och kollade tv, satt vid datan och chattade med älskling på MSN (hahaha).. senare runt sex-sju mötte jag upp Alva då vi tog en promenix till pippikärr där vi mötte upp love, snackade om massa knäppa minnen och umgicks i kanske tio minuter endast, sedan började jag och Alva traska hemåt.. skämde ut oss som fan och hade jävligt kul!! En bra "studie"-dag!!


Hos kusinerna igår


Jag och bella


Duktiga bella

idag imponerade bella verkligen, hon har stått i några veckor pga att vi inte kom alls bra överens, försökte ta in henne idag och idag funkade det, beror nog också på att jag hade samlat tålamod och va på bra humör. Vi tränade i paddocken och idag klarade hon någon som hon aldrig gjort innan, utan grimskaftet så travade hon runt på en volt runt mig, riktigt duktigt av henne!! Kom nyss hem och nu ska jag bara chilla om jag inte hittar på nått annat.


7 månader tillsammans <3

Idag har vi varit tillsammans i sju månader, och många fler kommer det bli! Älskar dig över allt annat!

Lite myskväll på stan med älsklingen, käk på acapulco och gått på breaking dawn part 2, toppen kväll! Så otroligt kär.. <3


Fan vad jag saknar dig


Tappat energin totalt

.. till skolan, åh. Lagom försenad så pillar jag mig dit trots att jag hellre vill ligga kvar i sängen.. mm..


en mys tisdag

Haft en väldigt mysig och chilligdag, umgåtts med den finaste i mitt liv och haft det väldigt mysigt och kul! Då han drog så tog jag det bara lungt, vilade ett tag och sen satt mig vid tven, sen käkade jag mamma och Markus tacos.. Jaaaa.. ointressant.


lite död i skolan

Ligger och lyssnar när Agneta läser högt för mig och ida, strax kommer thilda då vi drar och käkar. Efter skolan träffar jag min älskligpälskling!!