Älskling och jag igår

igårkväll tog jag bussen ner till stan och mötte upp Jennifer och Fanny, sen drog vi och mötte Love och Noa vid bion. Vi alla gick hem till Jennifer och snackade om allt haha, lyssnade musik, och hade typ gossedjurskrig?.. efter kanske en timma gick jag Noa och love ner till stan igen och väntade på deras föräldrar, under tiden träffa vi Ebba och några. jaaaapppp.. bra avslut på kvällen iaf!


bästa medicinen om man är förbannad:

 DUNKAAAA sköna låtar..

fan så snygg!


DISS

Tänkte ta upp lite saker som jag stör mig på, alltså saker jag "dissar".. så kan ju börja med en sak som direkt ploppar upp!
 
När det tar slut mellan några, när det kommer upp på fb "Greta har ändrat sin relationsstatus till singel" så säger vi att jag nu är denna "greta" så får man typ 10 chattmedelanden från personer man inte ens pratar med, som man aldrig träffat och dom man bara går förbi på gatan utan en vink? Som helt plötsligt "finns där för en", det är ju inte så att man väljer att skriva ut sitt privat liv för någpn man knappt känner och som i själva verket inte ens finns där? Som aldrig skulle frågat ur man mådde om det inte vore för att man nyss blivit singel. Detta kan va både tjejer och killar, ens killkompisar för att stötta och random killar för att det endas vill haffa. Men det jag mest stör mig på är det skrivs massa från tjejer, som igentligen bara skriver "för att ha koll" som vill hänga med i det senaste och därav bara låssas. Såklart är man nyfiken här i västervik, haha, men det är ju precis såhär saker kommer fram, att man lägger förmycket tillit hos fel personer och öppnar sig förmycket. Jag skriver också och frågar vad som hänt, men inte om jag inte ens bryr mig. Vissa kanske mår bra av att man skriver att man finns, och att man stöttar men jag vill bara att mina vänner ska finnas där för mig, mina närmsta inte 20 andra som bara är nyfikna och igentligen inte bryr sig ett skit. 

finns inget bättre en dig.

 
Efter en lyckad dag i skolan kom love och mötte mig, så gick vi till bussen som senare tog oss hem till mig. Vi kollade film och myste. Saknat han sååå mycket. Nu för cirka en timma sedan så åkte han hem, och nu ska jag äta och bara ta det lungt. skapligt trött men ska nog se till att plugga lite! Ikväll har jag inget planerat, någon som vill ses? kanske. 

tre från igår:

 
Igår va det en lång dag i skolan och efter det skyndade jag mig hem och käkade sedan vidare till stallet för en toppen lektion på fina June!

vad tycker ni?

Ska ju förlänga mitt hår, ska jag göra en färgning på det? Sugen på liiite förändring, 3:an är min vanliga hårfärg. Tyck till? 

 

lack tjej

Fett dåligt humör. Lack på små saker som typ... att varje gång jag tar hem kompisar så slänger de av sig ytterkläderna på golvet när det finns krokar, chokladen är slut, saknar love som FAN,  vill fixa mitt hår nuuu osvosv. k liksom. ingen av er bryr sig. Men kommer inte blogga förens lusten och insprationen kommer fram.

My Nails


pytteliten sanna.

 
Godnatt, inget blogg humör alls, som ni märker..

snabbt inlägg

två random bilder på mig och älsklingen!
 
Hyffsad skoldag och nöjd över spanska lektionen speciellt! och en sjukkkt rolig hemkunskap!!! Viktor, bästa viktor skjussade hem mig på sin pakethållre trots motgångar.. hihi. När jag kom hem tog sötsuget över och trots att vi inte hade indgidienserna så bakde jag "chokladbollar".. nu har mamma handlat godis och benjerrys och nu ska vi kolla först den nya johan falk filmen och sedan x-factor!

skola imorgon..

.. yeeess, eller nått. Fast nae, inte ett dugg pepp.. har fått en finne.. haha. Och ett till minus är att vi går till FYRA prick i morgon! Ett till minus är att jag inte har nått planerat imorgon, ett till är att jag dödade en spindel idag i ren panik.. så det kommer antagligen regna.. ett till minus är att jag inte har nått att ha på mig.. haha ska jag fortsätta? njaa ska se allt positivt, jag.. ehh.. får frisk luft på vägen till skolan.. innan jag stängs in i 8 timmar med massa galningar som mer eller mindre hjärntvättar en? ÅHHH vad styr jag med. IAF idag har vart en äcklig dag, seg och bajsig (<- mogen).. Ska sova nu och det verkar som min pojkvän redan har somnat, kul..  Godnatt!
 
första inlägget utan bild?

min älskade Bella.

Tiden och orken räcker inte till, älskar dig.

Bra seg


godnatt!