önskar att du va här..

 

Lite godsaker och 9O21O, bra kväll!


Sjukhuset och jobb!

Va på sjukhuset imorse och det gick bra, min hud svarar bra på salvorna! Innan ja åkte vidare till jobbet passade ja på att köpa en handkräm då ja ändån skulle hämta ut saker där, den luktar himmelsk gott! Den kommer användas flytigt! Idag är det lite bättre på jobbet, får ta mer ansvar osv. Så, ah det är ju bra, nu har jag lunch! Skriver sen, ha det bra!


Funderar starkt på detta!


Världens underbaraste häst


jobbar..

vad är det här alltså... aldrig gjort nått tråkigare..


en kväll med älsklingen ❤


tråkigt morgoninlägg


Förlåt för uppdateringen!

Har inte kunna blogga då blogg.se appen har krånglat! Men har varit på hojrock med Love & Noa, ätit munkar och sett dead by april! Sen har ja sovit hos love och bara tagit det lungt hemma framför 9O21O, älskar serien!
Idag va först dagen på jobbet och det gick bra! Sommarjobbar ju på Rosavilla, ett ålderdomshem. Nu ska ja vila lite, städa rummet kolla 9O21O och smaska på lite pk och kexchoklad, inte fel!


hojrock/dead by april


lite blandat! #haul #cover


Godnatt!

Sen ja kom hem från love har jag bara tagit det lungt, kollat 90210, cyklat till Coop och senare träffat Ida en snabbis! Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt!


så sjuk


4 random bilder från igår


inte fungerat att uppdatera..

Förlåt för uppdateringen, har försökt och försökt men inläggen vill inte upp! Så får hoppas det funkar nu... dom senaste dagarna har jag varit med Love, vi har varit med Sandra, Fredrik och noa då vi åkte ut med båten och badade. Åt grillat och bastade. Sen i måndags så gick vi upp redan vid nio, kollade tv och åt frukost, sen gick vi ner och snorklande, haha riktigt kul! Efter det tog vi moppen in till stan och åt en ben&jerry i hamnen, sen gick vi vidare till Loves mammas nya salong "strå" där han klippte sig, jättesnyggt!! Sen på kvällen åt vi tacos och spelade kort.. dagen där på, alltså igår åkte vi till smultronstället och åt glass, och sen till Norrköping och shoppade lite!

Inatt sov ja inte hos love, för idag/snart ska ja till sjukhuset! Göra pricktest oså. Men sover hos min älskling inatt! ❤❤ här får ni (förhoppningsvis) lite bilder från de senaste dagarna! Hejdå!