Lite snabb uppdatering

Hej på er! Igår va ju vi på Loves sommar stuga och åt massa god påskmat, vi spelade spel och hade det faktiskt väldigt kul! Kom hem runt.. 10? Då vi kollade tv och sen gick upp och la oss. Nu har vi käkat frukost osånt och nu ska jag och Love dra ut och spela lite fotboll i det fina vädret. Senare drar vi förmodligen till stugan igen, denna gången för att fiska och grilla. Mysigt!! Hörs sen!


Glad påsk!

Inatt sov älsklingen här, hur mysigt som helst. Nu, strax så kommer love och hans familj och hämtar upp mig då vi ska till deras sommarstuga för lite påskfirande med hans släktingar. Inget internet (förutom när ja är hemma) och kanske sover hos Love så vi hörs imorgon, ha d!


Godmorgon! happyday!

Glad idag! och pigg!.. ska snart byta om och gå ner till stallet, pyssla om Nova. Vad ja mer gör idag får ja se, hör av mig! Puss!


Jag och Nova - bilder från idag


Godnatt!

saknar dig älskling...


Godnatt!

saknar dig älskling..


LYCKA - älskade Nova


Videoblogg

alltid så fin stillbild.....


underbara du!

träffas för första gången efter 8månaders tid, fina nova!


Godmorgon!


bild från sommaren 2010

saknar dig som fan.


Godmorgon! kul att vara sjuk

Varit sjuk både igår och idag, dock värre idag. Känns som om min hals typ blöder innuti, är varm och yr, mina ögon rinner.. japp. Hoppas att detta går över snabbt så jag kan gå till skolan och till stalleeeet!! Men, idag får jag bara ta det lungt, sova, vila, dricka smoothies och kolla gossipgirl.. ( ;-) )
Hoppas ni har en bättre dag än jag och bara för att få in någon bild så får ni två frukost bilder från igår/förrgår. Herrå!


kort hår


Sjuklig


you captured my heart.

dig går inte att beskriva med ord. Saknar dig.